Samatale terapi i Århus og Ebeltoft

  • Har du svært ved at håndtere stress, angst eller lav selvtillid?
  • Oplever du udfordringer i dine personlige relationer, som du har svært ved at løse?
  • Har du brug for en fortrolig samtaleterapeut til at hjælpe dig med at bearbejde traumer eller livsændringer?
    …Så har du måske brug for samtaleterapi!

Målet med en samtaleterapi er at opnå en dybere forståelse og accept af dig selv, så du kan navigere i livet med større selvtillid og ro. Sammen skaber vi et rum, hvor du kan udforske dine følelser, tanker og oplevelser uden fordomme eller fordømmelse.

Samtale-terapeut.dk tilbyder et trygt samarbejde, hvor vi hjælper dig med at identificere årsagerne til din mistrivsel. Vi går i dybden med dine problemer eller traumer og guider dig professionelt fra start til slut.

Kriser, forandringer eller vanskelige faser i livet rammer os alle, og det kan være en udfordring at tackle dem alene. Med en samtaleterapi hos os finder du støtte og vejledning til at genfinde glæden i livet.

Ved at deltage i samtaleterapi i Århus eller Ebeltoft får du adgang til en støttende og opmærksom samtaleterapeut, der er dedikeret til at hjælpe dig med at finde vej gennem dine udfordringer. Hos os er samtaleterapien skræddersyet til netop dine behov, og vi sikrer, at du får den støtte, du har brug for, til at opnå dine mål. Med en blanding af empati, erfaring og professionel indsigt hjælper vi dig med at bryde negative mønstre og skabe positive forandringer i dit liv.

KONTAKT ANNE HESTKJÆR – SAMTALETERAPI I ÅRHUS og Ebeltoft

Ring til mig på tlf. 26 80 34 01, udfyld min kontaktformular, eller skriv til anne.hestkjaer@gmail.com og få en aftale. Jeg praktiserer samtaleterapi i Århus og Ebeltoft.

individuel terapi Århus, sofabord med bog